Eerste drie kavels langs Merwede gereserveerd

Op 6 juni 2015 is de gemeente begonnen met de uitgifte van nieuwe zelfbouwkavels op Stadswerven B-Noord. De familie Bloemsma stond als eerste in de rij bij DordtYart. De zelfbouwers werden hartelijk ontvangen door de wethouders Rinette Reynvaan en Piet Sleeking.
Eerste drie kavels langs Merwede gereserveerd
De eerste vijf kavels zijn gereserveerd, waarvan drie aan de kant van de Merwede. Er zijn nu nog 12 tot 14 kavels (afhankelijk van de gekozen kavelbreedte) te koop. Er is keuze uit grond voor rijwoningen, geschakelde huizen en vrijstaande woningen. De prijs van de grond varieert van € 605,- tot € 798,- per vierkante meter vrij op naam.

Projectleider Anthon Lodewijcks is aanspreekpunt:
tel: 06-33347082 of a.lodewijks@h-i-ambacht.nl
Even voorstellen Even voorstellen

Anthon Lodewijks is het nieuwe gezicht in het Dordtse zelfbouwteam. Hij is speciaal aangesteld als projectleider voor Stadswerven B-Noord. Anthon is dé contactpersoon voor wie geïnteresseerd is in de zelfbouwkavels die de gemeente op deze locatie uitgeeft. Hij is stedenbouwkundige en heeft al meer dan 18 jaar ervaring in gebiedsontwikkeling. Behalve bij het project Stadswerven is hij ook betrokken bij zelfbouw in Hendrik-Ido-Ambacht. Hij is aanspreekpunt voor (toekomstige) zelfbouwers en onderhoudt daarnaast contact met makelaars, juristen en notarissen om het contractuele deel goed vast te leggen. Zijn missie: 'Maatwerk voor iedere kavel'.
Gratis zelfbouwcursus Gratis zelfbouwcursus

Zelf een huis bouwen, wat komt daar allemaal kijken? Het antwoord op die vraag krijg je dinsdag 30 juni tijdens de zelfbouwcursus in het Stadskantoor Dordrecht. Je kunt er gratis aan meedoen. De cursus is een initiatief van de gemeente.
Lees meer
Dordtse Ruimte staat voor kleinschalige ontwikkeling van de stad met veel ruimte voor initiatief van bewoners en ondernemers. Nieuwe bestemmingen voor ongebruikte grond en gebouwen. Ruimte voor het bouwen van je eigen huis.
Dordtseruimte
Dordtse Ruimte is een initiatief van de gemeente Dordrecht.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier